PONUDA IZ TRGOVINA

Idealno prikrivaju nesavršenosti: Pronašli smo najlaskavije kupaće kostime i bikinije

19.06.2021 u 16:04

Bionic
Reading

Popularni brendovi i ove godine stavili su nas na slatke muke - nikad nije bilo teže odabrati kupaći kostim u kojem ćemo se dobro osjećati na plaži, a da uspješno ističe naše atribute te prikriva ono za što ne želimo da se vidi

Kako ističu modni stručnjaci, pri odabiru kupaćeg kostima ili bikinija nikada se ne biste smjeli slijepo povoditi za trendovima, već odabrati onaj model koji će naglasiti najbolje od vaše figure, a istovremeno prikriti njezine nesavršenosti. Uz bok trendovskim, na policama trgovina danas podjednako dominiraju upravo takvi modeli.

  • +17
Laskavi modeli kupaćih kostima i bikinija Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Damama s manjim grudima sugerira se odabir bikinija i kupaćih kostima koji će dodati potreban volumen na području prsiju, poput modela s ravnim dekolteom, bikini topova bez naramenica, s halter ovratnikom i detaljima volana.

U prikrivanju trbuha idealnim odabirom pokazat će se kupaći kostimi i bikiniji visokog struka koji naglašavaju noge, pritom ih čineći vizualno duljima. Odlučite li se za model kupaćeg kostima s dodatkom remena, njime ćete naglasiti struk i obline te poboljšati izgled cjelokupne figure.

Damama s većim grudima modni znalci sugeriraju odabir kupaćih kostima i bikinija s gornjim dijelom koji pruža jaču podršku. Odabirom modela s V-izrezom dekoltea vizualno ćete produljiti vrat i izgledati više stilizirano.

Kada je riječ o trendovskim bojama i printovima, preporučuje se da izbjegavate upečatljive primjerke i odaberete modele kupaćih kostima i bikinija prigušenih i klasičnih boja poput crne, a poželite li naglasiti preplanuli ten, idealnim odabirom pokazat će se modeli u plavoj ili tirkiznoj boji.