biznis look

Angelina Jolie oduševila minimalističkim stajlingom s hit cipelama

17.08.2023 u 08:55

  • +6

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna glumica zablistala je na ulicama New Yorka u potpuno crnoj kombinaciji, kao stvorenoj za poslovne sastanke

Angelina Jolie jučerašnji je dan provela u društvu 19-godišnjeg sina Paxa, s kojim se prošetala njujorškim kvartom Soho, a tom prigodom dala nam je i dozu modne inspiracije.

Prelijepa glumica zablistala je u minimalističkom izdanju u svojoj omiljenoj crnoj boji, stilizirajući sako, krojene hlače i top s čipkom, koji je svemu dao šarmantnu ženstvenu notu.

Potpuno crni stajling zaokružila je balerinkama, koje će prema svemu sudeći veliku popularnost nastaviti uživati i tijekom jeseni, te omiljenom clutch torbicom Saint Laurenta, koju je nosila i dan ranije.

  • +6
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Riječ je o outfitu koji besprijekorno odgovara kriterijima biznis kombinacija te je savršena doza inspiracije za sve koje uskoro čeka povratak na posao!

Dapače, nagađa se da je Angelina upravo prije druženja sa sinom bila na sastanku u prostorijama svog biznisa Atelier Jolie, uskladivši odjeću s poslovnim obavezama.

'MANJE JE VIŠE'

Oličenje elegancije u crnom: Angelina Jolie spojila vječne komade u stajlingu

Pogledaj galeriju

Kada je riječ o poslu i obitelji, vrijedi istaknuti da slavna glumica pokušava spojiti to dvoje te je Paxa i njegovu sestru Maddox povela u ured pomoćnog režisera kako bi radili na njenom filmu, novoj ratnoj drami 'Without Blood'.