FASHION GURU

Nives je bez imalo sumnje imala najizazovniju haljinu, a grudnjak joj je stran pojam

  • 08.09.2023 u 12:49

  • Bionic
    Reading

    Na predstavljanju RTL-ove jesenske sheme viđena su brojna poznata lica, a najizazovnije izdanje pokazala je tko drugi nego Nives Celzijus

    Na promociji RTL-a bilo je stvarno zrihtanih teta, a naravno da je prevladavala crna, to je imperativ hrvatske modne scene, tako da se istaknula svaka koja je odjenula iole neku boju. Barem to nije bilo teško!

    Jedna od njih bila je i Nives The Fahrenheit, a i ona kao da je došla u crnom izdanju, jer toliko smo se nagledali njezinih lateks dekoltiranih haljina da jedva čekamo da stavi nešto drugo na sebe.

    Bez sumnje, Nives je imala najizazovniju haljinu na partiju, a vidimo i da joj je grudnjak stran pojam, pa je svoj seksepil osobito isticala. Naravno da joj uz takvu kreaciju i dekolte nije potreban nikakav nakit, ali da ga je stavila, možda bi ipak to bilo malo glamuroznije izdanje, jer ona u haljini koja se veže u struku ide i na kavu s frendicama.

    • +58
    Mnogi poznati došli su na predstavljanje jesenske sheme RTL-a Izvor: Pixsell / Autor: NEVA ZGANEC/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.