LJEPOTICE U CRVENOM

I zakopčana do grla zasjenila je Katein dekolte

03.06.2015 u 09:37

Bionic
Reading

Magazin Glamour u Londonu je organizirao dodjelu nagrada za ženu godine, a poznate dame dale su sve od sebe da budu u najboljem izdanju

Među mnogim ljepoticama koje su se šepurile crvenim tepihom Kate Hudson i Rosie Huntington-Whiteley itekako su se potrudile da budu zapažene.

I dok bi neki odmah rekli da je Kate još jednom pretjerala otvorenom haljinom dubokog dekoltea, Rosie je odabrala ženstvenu kombinaciju u kojoj izgleda jednako izazovno.

Od Jennifer Lopez do Beyonce, slavne ljepotice jednostavno ne odustaju od haljina koje više otkrivaju nego što sakrivaju, kao da su zaboravile to da seksipil ne podrazumijeva nužno golu kožu.

Možda će ih na to podsjetiti lijepa manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley. U haljini Cushnie et Ochs Rosie je istovremeno izgledala elegantno i zavodljivo. Uz gola leđa i prorez uz nogu, haljina je otkrivala taman koliko treba. Dodate li tome prelijepe cipele Briana Atwooda i torbicu Jimmyja Chooa, imate sve što vam je potrebno za nezaboravan styling


Haljina seksi Kate Hudson, koja često ističe da je teškom mukom dotjerala liniju nakon poroda, samo je još jedan u nizu sličnih stilova koje rado bira za glamurozna događanja. S daškom starog Hollywooda, sjajna i još k tome vatrenocrvena haljina J. Mendel doista je glamurozna i možda nećete na prvu primijetiti da ima prozirne dijelove materijala koji štite od neželjenog pokazivanja i nezgoda kakve paparazzi jedva čekaju, ali možda bi Kate trebala promijeniti stil i osvježiti look drugačijim haljinama. Baš poput Rosie, odabrala je cipele i torbicu istih dizajnera, a vi sami procijenite koji biste stil radije odabrali za crveni tepih.