PUN POGODAK

I u kupaćem kostimu ona je trudnica sa stilom

29.12.2015 u 11:54

Bionic
Reading

Manekenka Chrissy Teigen oduvijek je iskreno dijelila sa svijetom detalje iz privatnog života, a svima je bila posebno simpatična jer nije skrivala male nesavršenosti i stvarala nerealnu sliku ženske ljepote. Sada čeka prvo dijete, uživa u trudnoći i jednako oduševljava svojom pojavom

Nakon što je nedavno na Instagramu objavila fotografiju trudničkog trbuha u bodyju i rekla kako su joj porasla bedra, ali je to uopće ne ljuti, ponosno je pokazala trudničku liniju u jednodijelnom kupaćem kostimu

Za božićne blagdane lijepa je Chrissy sa suprugom Johnom Legendom otišla na Tajland i ondje iskoristila priliku da pokaže obline. Jednodijelni kupaći kostim na prugice i ukrasnim gumbićima koji čine klasičan morski styling prekrivao je trbuh, ali otkrivao joj bujni dekolte i duge vitke noge.

Otkad je ostala trudna, njezin styling i dalje je besprijekoran pa za svaki izlazak spaja krpice tako da istakne obline i uvijek djeluje dotjerano i svježe. Izgleda da je uspješna manekenka pronašla formulu kojom i u trudnoći izgleda kao da je sišla s modne piste pa je sve češće stavljaju na liste trudnica s najviše stila.

Not vogue thailand ??

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Chrissy je dugo čekala da ostane u drugom stanju pa možda zato još više uživa u iščekivanju rođenja bebe, a sve to dijeli s fanovima na društvenim mrežama.

Očito se 30-godišnja ljepotica poželjela i toplijih krajeva i trenutačno joj ne odgovara zimsko vrijeme jer su prije puta na Tajland bili i na kratkom odmoru na Havajima.