NOVA PIPPA MIDDLETON

I sestra Amal Alamuddin prava je ljepotica

03.10.2014 u 13:19

Bionic
Reading

Amal Alamuddin očekivano je bila u središtu pažnje za vrijeme raskošnog vjenčanja sa slavnim Georgeom Clooneyjem, ali to nije zasmetalo da se zamijeti i njezinu prelijepu sestru Talu

Amal Alamuddin preko noći je stekla zvjezdani status kao ljepotica koja je uspjela osvojiti srce zakletog neženje, a njezin elegantni modni stil tome je dosta doprinio. Zgodna odvjetnica tako je svojim kombinacijama zasjenila i Kate Middleton, ali nitko nije ostao ravnodušan ni pored njezine prelijepe sestre Tale koja je zablistala na vjenčanju održanom u Veneciji.

Baš kao što je Pippa Middleton zasjala na kraljevskom vjenčanju u haljini Alexandera McQueena koja joj je isticala pozadinu, Tala se odmah našla u centru pažnje, također kao jako zgodna mladenkina sestra.


Tako je Tala bila jedna od najvažnijih osoba koje su okruživale Amal na dan vjenčanja. Hello je napisao kako je bila zadužena za to da zajedno s majkom Barijom pomogne mladenki na njezin veliki dan. Iako je par odlučio da neće imati klasične dijelove vjenčanja kao što su djeveruše, 12-godišnja Talina kći Mia Hamiyeh pomogla je nositi veo raskošne Amaline haljine i bacala latice.

Tala inače živi u Singapuru, odakle je i doputovala na vjenčanje, a prije toga je s obitelji živjela u New Yorku. Amal i Tala vrlo su slične – krase ih duga tamna kosa, lijepe crte lica i vitka linija - pa ne čudi da su ih svi zamijetili. Ove dvije ljepotice imaju i dva polubrata, Samera i Ziada.

Poput svoje sestre, i Tala je visokoobrazovana, a završila je Richmond The American International University u Londonu 1995. Mediji pišu da se bavi organizacijom događanja te je stručnjakinja za brendiranje i dizajn. Morate priznati da je to još jedna poveznica s Pippom Middleton, jer ona se bavi sličnim poslovima, a čak je izdala knjigu o organizaciji partyja