IZVOR MLADOSTI

I s 56 godina izgleda kao da joj je 20

02.02.2015 u 10:04

Bionic
Reading

Glumica Andie MacDowell podržala je kolegu Michaela Keatona na dodjeli nagrada 30. filmskog festivala u Santa Barbari, a iako je on nominiran za Oscara u filmu 'Birdman', ona je plijenila pažnju neprolaznom ljepotom

Ta 56-godišnja glumica izaziva divljenje na račun nevjerojatno mladolikog izgleda, a osim po glumi, poznata je kao zaštitno lice brenda L'Oreal dugi niz godina pa smo je često viđali i u toj ulozi na malim ekranima.

Strani mediji za slavnu glumicu često kažu kako je uspjela vratiti vrijeme unazad, baš kao u poznatoj komediji 'Beskrajan dan' gdje ima jednu od glavnih uloga.

Tako je i na filmskom festivalu u Santa Barbari još jednom bila u centru pažnje pa su njeni slavne kolege ostali u drugom planu. Odjenula je trendi kombinezon jednostavna kroja u crnoj boji i raspustila kovrčavu tamnu kosu koja joj je s godinama postala zaštitni znak.

Vitku liniju dodatno je izdužila satenskim trakama postrance, a držala se one da je više-manje te nije pretjerivala s make-upom i nakitom.

Najjači je adut te uspješne glumice osmijeh, a u raznim je intervjuima otkrila da je kod nje tajna dobra izgleda i to što je rodila tri puta: 'Volim vježbati i mislim da je to važno. Kod odabira namirnica uvijek pazim da bude svježa i organska, a izbjegavam obrađenu hranu. Također pazim da pijem organsko mlijeko jer treba paziti na hormone koji mogu biti vrlo opasni.'