NAGRADNJAČA

Hydrafacial – potpuno neagresivna metoda čišćenja kože

22.01.2013 u 09:46

Bionic
Reading

Poliklinka Poliderma predstavlja Hydrafacial, najnoviji tretman koji uklanja sve nedostatke klasične mikroabrazije te daje znatno bolje rezultate bez oporavka i komplikacija pri čemu temeljito, dubinski čisti pore. A mi ovom prilikom nagrađujemo dvije čitateljice s tretmanom za lice!

Naša koža je kao ogledalo stanja cijelog organizma. Glatka i čista koža san je svake žene, međutim ubrzani način života, loše navike i vrijeme neizbježno ostavljaju traga. Na koži živi mnoštvo bakterija, parazita i gljivica koje se ne vide golim okom. Naizgled čista koža ne znači da je zaista čista. Stoga dubinsko čišćenje lica nije samo estetski zahvat već zdravstvena potreba. Svakodnevno pranje lica vodom te raznim sredstvima ne čisti pore temeljito niti dubinski. Izlaganje smogu i raznim nečistoćama, teške kreme i make up začepljuje pore i pospješuju nastanak akni i drugih bolesti.

Za razliku od kozmetičkih, ponekad agresivnih tretmana čišćenja kože, možemo reći da je Hydrafacial tretman najtemeljitija i najefikasnija, a istodobno potpuno neagresivna metoda dubinskog čišćenja kože. Ovo je jedina tehnologija gdje se tijekom tretmana istovremeno radi abrazija, vakum i vlaži koža. Serum bogat antioksidansima vlaži i umiruje kožu te potpuno uklonja iritaciju. Sam tretman nije nimalo neugodan te je pogodan za sve tipove kože, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana te s vremenom postaju sve bolji.

Više informacija: www.poliderma.hr

Dermatološka Poliklinika Poliderma pod palicom dr. Dinka Kaliterna, svoja vrata otvorila je 2004. godine. Poliklinika je najuže specijalizirana za većinu estetsko-korektvnih zahvata, no bavi se i klasičnom dermatovenerologijom, te rješavanjem većine dermatoloških bolesti. U svom radu primjenjuje najnovije uređaje, tehnologije, trendove i spoznaje iz područja dermatovenerologije i kozmetologije, a glavni cilj svih zahvata je očuvanje prirodnog izgleda.

Tretman su osvojile:

Nives Pavičić
Roberta Jordan