NAGRADNJAČA

Hydra Thermal - za kožu koja obožava vlagu

26.09.2012 u 10:03

Bionic
Reading

Hydra Thermal predstavlja svojstveni koncept njege kože kojoj nedostaje vlage i koja treba zaštitu od vanjskih stresnih čimbenika. Djeluje u skladu s kožom, kako bi joj osigurala najbolje vlaženje tamo i onda kad je to potrebno.

Zasnovana je na temeljima jedinstvene mineralne vode iz Rogaške Slatine i patentiranog 100% prirodnog Hyaluronasa certifikatom Ecocert, kojima su dodana i dva iznimna prirodna ovlaživača: gel aloevera i beta-glukan. Inovativna formulacija visoke tehnologije i prirodnih aktivnih sastojaka omogućuje intenzivan prijenos vlage u kožu te njezino raspršivanje u dublje slojeve.

Neposredna ekstremna navlaženost te bogata prirodna njega kože daju dugoročne rezultate: povećanu napetost te meku, njegovanu kožu zdravog i blistavog izgleda.

Proizvodi su bez parabena, silikona i parafina te su dermatološki testirani.

Prikladni su za uporabu u SVIM GODIŠNJIM RAZDOBLJIMA i ZA SVE TIPOVE KOŽE, bez obzira na dob.

HYDRA Thermal 24h ULTRA HIDRATANTNA KREMA za normalnu do mješovitu kožu, dermatološki testirano.
Paraben, paraffin, silicone FREE.

24h ULTRA HIDRATANTNA njega predstavlja jedinstveni koncept hidratacije kože: jedinstvena prirodna mineralna voda s dodanom snagom 100% prirodne hijaluronske kiseline sa certifikatom Ecocert omogućuje intenzivno prenošenje vlage u kožu i njeno raspršivanje u dublje slojeve. Iznimni ovlaživači vežu na sebe obilje vode te osiguravaju dugotrajnu hidrataciju i zaštitu kože od gubitka vlage. Rezultat: neposredna ekstremna hidratacija s dugoročnim učincima: povećana napetost i svježi, zdravi izgled kože.

Za svoje čitateljice smo pripremili tri Hydra Thermal 24h Extra hidratantne kreme za normalnu-mješovitu kožu.

Nagradu su osvojile:

Dinka Pavlović
Darija Gorički
Violeta Bonić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.