ZAGRLJAJ SUNCA

Humanitarna akcija zvijezda 'Doline sunca'

04.12.2009 u 17:53

Bionic
Reading

U ovo blagdansko doba godine, kada smo svi zahvalni na onome što imamo i želimo to podijeliti s onima kojima je pomoć najpotrebnija, djeci bez roditelja, producenti i glumci najgledanije serije u regiji 'Dolina sunca' odlučili su pokrenuti humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za Dom za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi Klasje u Osijeku

Akcija nosi naziv Zagrljaj sunca, a kako bi se prikupilo što više potrebnih sredstava i uključilo što više građana, glumci iz serije snimili su i humanitarni spot.

Osječanke Vlasta Ramljak i Sandra Lončarić oduševljene su odabirom upravo ovog doma jer, kako kažu, rado pomažu svom gradu i sugrađanima, a osobito onima kojima je pomoć i ljubav najpotrebnija. Roberta Kurbašu su dirnuli najmlađi stanovnici doma za koje je rekao da su pravi mali anđeli!

Dom se brine za 95 djece u dobi od 0 do 18 godina, a pruža zaštitu i majkama s djecom. Akcija će trajati do kraja prosinca, s dodatnim iznenađenjima uživo 19. prosinca u Avenue Mallu gdje ćete moći upoznati svoje voljene likove iz serije. Sredinom siječnja ekipa 'Doline sunca' zajedno će otići u Osijek i donirati prikupljena sredstva i poklone.

Pozvani ste i vi da pomognete djeci kojoj je pomoć najpotrebnija! Podržite akciju putem broja telefona 060/870-871 ili uplatom na žiroračun doma Klasje: 2390001-1100015088HPB, s naznakom za Zagrljaj sunca.

Jedan poziv za jedan zagrljaj!