Iako smo ga dugo čekali, vrijedilo je!

Huawei nova 9 – smartphone koji osvaja na prvu!

20.12.2021 u 08:28

Bionic
Reading

Tanak, lagan i elegantan uređaj s dizajnom koji oduševljava ima još jednu prednost – odličnu cijenu!

Iako smo ga dugo čekali, vrijedilo je! Huawei nova 9 ispunio je sva očekivanja: dolazi s kamerom koja će zabilježiti svaki detalj, zakrivljenim OLED zaslonom sa 120 Hz stopom osvježavanja, odličnom baterijom i cijenom.

Istovremeno snimanje s prednjom i stražnjom kamerom u 4K rezoluciji uz usporeni (Slow-motion) i ubrzani (Time-lapse) pružit će priliku za stvaranje zabavnih sadržaja. Uređivanje videa nikada nije bilo jednostavnije uz One-Click funkciju, a uz različite filtere, pozadinsku glazbu i ostale zabavne elemente kreirat ćete sadržaj koji će privlačiti pažnju na društvenim mrežama.

Noćne fotografije snimljene s Huawei uređajima ne treba dodatno isticati jer je već odavno poznato kako je njihova kvaliteta neosporna. Snimit ćete kvalitetne fotografije i uloviti svaki detalj čak i pri slabom osvjetljenju.

Veliki zaslon od 6,57” je pravi užitak za gledanje i korištenje. Ovaj zakrivljeni OLED sa 120 Hz stopom osvježavanja i 300 Hz stopom osvježavanja na dodir dodatan je plus. HDR10 omogućit će nevjerojatno dobar prikaz boja i odličnu vidljivost na suncu. S rezolucijom od 1080 x 2340 piksela na 6,57”, ovo je zaslon kojim ćete biti oduševljeni. Užitak korištenja i funkcionalnost podignuti su na višu razinu što će svaki korisnik znati prepoznati i cijeniti.

8 GB RAM i 128 GB interne memorije omogućit će vam dovoljno mjesta za omiljene aplikacije i korisne sadržaje. Spremit ćete fotografije, video sadržaje i korisne aplikacije bez kojih ne možete zamisliti život.

AppGallery donosi i jednu zanimljivu novost!

Na AppGalleryju pronaći ćete sve aplikacije koje osiguravaju zabavu i povezuju vas s prijateljima. Među preko 173 000 aplikacija koje se nalaze na AppGalleryju pronaći ćete sve ono što vam treba i što želite. Najpopularnije mobile igrice, aplikacije koje vam pomažu da ostanete zdravi i u formi, lokalne bankarske aplikacije i aplikacije za prijevoz, Zoom, samo su neke od popularnih aplikacije koje su vam dostupne. Uz Huawei nova 9 i AppGallery svoj pametni telefon lako ćete pretvoriti u moćnog asistenta čiji je zadatak olakšati vam život. I to je zadatak koji će odraditi odlično!

Sve Microsoft aplikacije, Deezer, Tinder, Tidal, financijske aplikacije i aplikacije za dostavu hrane samo su neke od popularnih aplikacija koje ćete pronaći putem AppGalleryja. Globalne i lokalne aplikacije dostupne u čak 17 različitih kategorija, a sve kako bi vam pružile kvalitetno i jednostavno iskustvo korištenja.

Za aplikacije koje se ne nalaze u AppGalleryju poput Facebooka, Instagrama i WhatsApp, rješenje je vrlo jednostavno. Možete ih pronaći i instalirati u par klikova putem pretraživača Petal Search. Potrebno je samo upisati ime aplikacije koju želite u preglednik Petal Search koji odmah nudi poveznicu za izravno preuzimanje aplikacije.

Za lakše snalaženje zaslužna je aplikacija Petal Maps dostupna i na hrvatskom jeziku. Upozorit će na gužvu, stanje u javnom prometu, na naplatnim kućicama i preporučiti najkraći put vožnje do vašeg odredišta. Svidjet će vam se personalizirano planiranje ruta i jednostavne upute koje vas neće ometati tijekom vožnje.

Do 100% baterije u manje od 40 minuta!

Huawei sa svojim mobitelima isporučuje i brzi punjač. Punjač od 66W može do 100% napuniti bateriju za manje od 40 minuta. S obzirom na to da svi tražimo pametni telefon koji nas neće izdati u najnezgodnijem trenutku, Huawei nova 9 se pokazao kao uređaj na koji možete računati u uvijek i svugdje.

Osim fantastičnog dizajna i predivne plave boje koja se presijava na suncu, dobit ćete telefon koji je tanak i lagan, odličnih performansi i vrlo atraktivan. Dostupan je u dvije boje: Starry Blue (plavoj) i Black (crnoj).

Tražite li pametni telefon koji ima odličnu kameru, dizajn i cijenu, ne tražite dalje. Sve ovo i još mnogo toga zadovoljit će upravo Huawei nova 9 pametni telefon!

Uz Huawei nova 9, kompanija je nedavno lansirala i najnoviji sat, Watch GT 3 koji dolazi u dvije veličine – 46mm i 42 mm, te MateBook 14s laptop.