MAJA CIGLENEČKI

HTV-ova voditeljica oduševila izgledom u 'Dobro jutro, Hrvatska'

27.12.2023 u 15:36

Bionic
Reading

Iako je sam početak emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' zakazan u 6:45, radni dan ekipe počinje puno ranije

Prije početka jedne od najgledanijih, ali i najdugovječnijih emisija na državnoj televiziji, voditeljica Maja Ciglenečki snimila je video za TikTok koji prikazuje njezine posljednje pripreme prije obraćanja gledateljima ispred malih ekrana.

@dobrojutrohrvatska Maja danas ima dobar outfit. A vazno ne i ima li kave. Tri minute do pocetka. #hrvatska #izascene #dobrojutro #outfit #voditelji ♬ original sound - DobroJutroHrvatska

Dok u intervjuima često naglašava kako je 'kronično nenaspavana', simpatična HTV-ova voditeljica ne odaje takav dojam.

'Spavam u prosjeku 5 sati dnevno kad radim. Ne uspijem se naspavati... Nikad! Djelujem odmorno zato što se našminkam. Šminka čini čuda i tri do četiri ili pet kava dnevno!', priznala je.

Na televiziji je počela raditi za vrijeme prve godine studija engleskog i španjolskog jezika na Filozofskom fakultetu, a na državnoj televiziji radi od 2010. godine.

Kako je istaknula u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju, njezini sinovi Luka (5) i Leon (2) navikli su na njezinu pojavu na ekranu.

'Sinovi me na televiziji uvijek isto doživljavaju, bio to Eurosong, moja emisija ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ ili nešto treće. Fora im je vidjeti mamu na ekranu, no to ne drži dugo njihovu pozornost, brzo nastave s igrom', priznala je.

  • +3
Maja Ciglenečki Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL