SVADBENA ZVONA

Hrvoje Rupčić najavio vjenčanje sa Zrinkom?

09.08.2011 u 09:35

Bionic
Reading

Zaljubljeni Hrvoje Rupčić i Zrinka Cvitešić jedno drugom su velika potpora u poslu i ne skrivaju koliko se vole

Nastup Hrvoja Rupčića i Cubisma sinoć ispred dubrovačkog hotela Palace u sklopu programa Zvijezde pod zvijezdama tik uz binu pratila je i glumica Zrinka Cvitešić, koja je svog dečka nagradila velikim poljupcem i zagrljajem.

Par ne skriva koliko se voli i sve slobodno vrijeme provodi zajedno, a organizirali su se tako da prate jedno drugo na svim važnim poslovnim gažama. Nakon još nekoliko dogovorenih nastupa Hrvoje je za Večernji list otkrio kakvi su im planovi za odmor.

'Odmarat ćemo negdje uz obalu, ali daleko od gužve. Priuštili smo si ove godine nekoliko avantura na motoru po Europi, tako da ne planiramo putovanje izvan granica Hrvatske. Važno je da budem u blizini svojih sinova kojima je baza na Hvaru', rekao je Hrvoje za Večernji list, ponosan što mu ide i u poslovnom i u privatnom životu.

'Zrinka i ja smo super, sve štima. Skoro vjenčanje sa Zrinkom? Zašto ne? Nikad se ne zna', rekao je zaljubljeno Hrvoje. Na početku svoje ljubavi, prije tri godine, Zrinka i on morali su se suočavati s puno zlih komentara. 'Pobijedili smo sve tračeve', ponosno je dodao.