NEVEN CIGANOVIĆ

Hrvatski smak svijeta traje već godinama

27.05.2011 u 12:34

Bionic
Reading

'Nema tog sudnjeg dana pred kojim bi Hrvati pokleknuli', oglasio se u svom novom blogu naš Cigi uvidjevši da nas je smak svijeta zaobišao, a društvena su događanja, štoviše, tih dana navirala iza svakog ugla. Bilo je i ozlijeđenih

'Umjesto Isusa, nama se s neba (doduše zrakoplovom) ponovno spustila naša produhovljena Tajči koja nam je ovoga puta donijela svoje nove-stare ’Dvije zvjezdice’, kako bi nas polako pripremila za svoju skorašnju balkansku turneju', osvrnuo se Cigi na dan najavljenog smaka svijeta.

A onda se bacio na katastrofalne i malo manje katastrofalne modne potrese koji su tijekom vikenda iza nas tresli scenu. Ovako je, opisuje Cigi, počeo Dreft Fashion Week: 'Prvu večer otvorila je domaćica Sanja Jakupec koja nas je svojom katastrofalnom kolekcijom podsjetila na nedavnu katastrofu u Japanu. Naime, Sanja se Japanom poslužila kao inspiracijom, no njezin modni potres, nasreću, prošao je bez modnih žrtava jer tko bi još volio vidjeti domaće fashioniste kako bauljaju gradom u vrećastim modelima od jeftine felpe s okačenim japanskim obilježjima. Čovjek bi pomislio da se neki klošar što prosi pokušava okoristiti tuđom nesrećom, ne bi li nažicao milodar za unesrećene Japance'.

Što je uslijedilo i kako je manifestacija završila, pročitajte u novomCigijevom blogu