U KINIMA

Hrvatski glumci u filmu o princezi Diani

27.09.2013 u 12:50

Bionic
Reading

Film 'Diana' o neispričanoj ljubavnoj priči neprežaljene princeze nedavno je imao svečanu premijeru u Zagrebu, a u ovoj nikad ispričanoj ljubavnoj priči glume i naše gore listovi

Neprežaljenu princezu Dianu u filmu je utjelovila glumica Naomi Watts, a osim što je naša obala postala kulisa za snimanje, u njemu su glumili i naši glumci Duško Valentić i Nera Stipičević

Velikan našeg glumišta Duško Valetnić glumi slijepca koji se upoznaje s princezom u bolnici, a poznati glumac ispričao nam je da je na setu imao čast upoznati se s lijepom glumicom te s njom i redateljem popiti piće.

 


'O njoj imam samo riječi hvale. Izrazila je želju da popijemo piće zajedno. Naomi je jedna čudesna žena. Može se lako transformirati u uloge bez ikakve šminke i maske. To je izraz velike glumačke sposobnosti. Njoj kapa dolje. Ostvarili smo zanimljiv kontakt, izmjenu energije, predivno strujanje energije', rekao nam je Duško Valentić i rekao da ipak za nečim žali.

'Jako mi je važan taj eye kontakt kad glumim. Na svoju nesreću, glumio sam slijepca pa ga nismo imali, ali smo tim više 'glumački kliknuli'', dodao je Duško sa smiješkom.