Povratak gentlemanskim korijenima

Hrvatski brend GoRetro u novoj kolekciji Return of the Gentleman utjelovljuje Alen Kolbas

08.12.2021 u 21:27

Bionic
Reading

Return of the Gentleman nova je kolekcija hrvatskog brenda GoRetro koji ručno izrađuje vrhunske proizvode od prave kože. Kombinacija retro estetike i suvremenog stila polazišna je točka svih njihovih bezvremenskih modnih dodataka, koja je vidljiva i u novoj kolekciji

U ovoj kolekciji GoRetro uvodi novu smeđu nijansu svojih dosadašnjih najpopularnijih proizvoda, a upravo je ova do sad nekorištena nijansa klasik koji nikad ne izlazi iz mode, baš kao ni elegantni, ali i izdržljivi novčanici i torbe iz GoRetro ponude, stoji u priopćenju.

Povratak gentlemanskim korijenima lijepog oblačenja i besprijekorno izrađenim modnim dodacima koji zaokružuju svaku odjevnu kombinaciju, ono su što je poslužilo kao inspiracija za nove komade.

Besprijekorno i cool je i moto kampanje čije je zaštitno lice Alen Kolbas, jedan od najbolje odjevenih muškaraca u Hrvatskoj. Upravo je Alen savršeno utjelovio GoRetro muškarca koji ima gentlemanski, ali i frajerski pristup odijevanju.

Kruna kolekcije je smeđa vikend torba koja će svako putovanje učiniti jednim nevjerojatno stylish iskustvom, a za puni dojam može se kombinirati s kozmetičkom torbicom. Kolekcija je upotpunjena s neophodnim svakodnevnim dodacima poput različitih modela novčanika, ovisno o osobnom odabiru ili navikama njegovog vlasnika. U mjesecu darivanja GoRetro nudi besplatnu personalizaciju uz svaku kupnju pa će vaš poklon biti još posebniji.