PRKOSI ZLIM JEZICIMA

Hrvatska plus size ljepotica hvali se oblinama

22.07.2016 u 10:32

Bionic
Reading

Mlada Lucija Lugomer preko noći je postala prva uspješna plus size manekenka, a iako ne podržavaju svi takvu vrstu modelinga, ona se ne obazire na zle jezike i vrijedno radi za svoje ciljeve

Oduvijek je bilo rasprava na temu ženske ljepote i dok su neki zgroženi vidno premršavim manekenkama na modnim pistama i teškim zdravstvenim stanjima poput bulimije ili anoreksije, drugi će istaknuti da ni prebujne obline nisu lijepe.

Jedna je takva rasprava započela i o Luciji, no ona je to na svojoj Facebook stranici zabilježila, kratko odgovorila i dala do znanja da joj zli jezici ne mogu ništa loše učiniti niti je uznemiriti.

Nakon što je o njoj pisao talijanski Vogue, Lucija je nedavno potpisala prvi ugovor s inozemnom agencijom Baker Model Management.
Mlada manekenka odmah je objavila sretnu vijest, a agencija joj je poželjela dobrodošlicu kao prvoj ljepotici koje nije iz Amerike, već iz Hrvatske.


Unatoč zlim jezicima lijepa Lucija objavila je i još jednu fotografiju u kupaćem kostimu koji otkriva njene bujne obline i svima poručila: 'Kada sam zavoljela samu sebe, ostavla sam i sve što nije bilo zdravo za mene. To uključuje ljude, poslove, vlastita uvjerenja i navike – sve zbog čega sam se osjećala malom. Moja sposobnost prosuđivanja to je nazivala nelojalnost. Sada to vidim kao ljubav prema samoj sebi.'