PARTNER POD HITNO

Hrvati oko blagdana poludjeli za Iskricom

11.01.2013 u 08:45

Bionic
Reading

U razdoblju božićnih blagdana broj novoregistriranih korisnika na Iskrici, hrvatskoj stranici za upoznavanje, porastao je za čak 27 posto!

Mnogi su se bojali biti sami za blagdane pa su se odlučili i na alternativne načine upoznavanja novih potencijalnih partnera, pokazuje statistika na Iskrici.

Prema anketi provedenoj među novoregistriranim članovima Iskrice, 64 posto članova kao razlog registracije navodi 'Želja za novim početkom i ostvarivanjem nove veze'. Za 23 posto članova, razlog je 'Nisam htio biti sam/a za blagdane', a 13 posto se na registraciju odlučilo zbog nedavnog prekida prijašnje veze. Analizirajući komunikaciju između članova, uočeno je i povećanje poslanih virtualnih poklona od 83 posto, i to najviše cvijeća, prstena i šampanjca.

Primijećen je i porast upoznavanja članova Iskrice uživo. Na pitanje 'Jeste li se u vrijeme blagdana našli uživo s nekim od članova Iskrice?' dobili smo sljedeću statistiku: u usporedbi s ostatkom godine, 31 posto je više onih koji su se odlučili za susret uživo. Za kraj ankete, korisnicima je postavljeno pitanje: 'Pobuđuju li Božić, Nova godina i Valentinovo u vama želju za ljubavlju i vezom više nego ostatak godine?', pri čemu ih je 89 posto glasalo za 'Da' i samo 11 posto da im za upoznavanje novih ljubavi nije bitno blagdansko vrijeme.

Povećan broj novih članova Iskrice u vrijeme blagdana pokazuje da nas ovo razdoblje čini emocionalno osjetljivijima i raspoloženijima za pronalazak partnera.