USPJEŠNO SPOJILA NESPOJIVO

Holivudska slatkica plijenila poglede u haljini koja vješto prikriva višak kilograma

31.01.2020 u 09:50

Bionic
Reading

Otkako je u svibnju 2019. okončala vezu s glumcem Jamiejem Foxxom, Katie Holmes ne prestaje osvajati svojim modnim kombinacijama. 41-godišnja glumica svom izgledu posvećuje veliku pažnju, što se odrazilo i na njezin modni stil, a da je sve bliže tituli najbolje odjevene glumice, zvijezda tinejdžerske serije 'Dawson's Creek' još jednom je potvrdila na dodjeli nagrada u New Yorku

Holivudska slatkica Katie Holmes ukrala je svu pažnju na dodjeli nagrada 'American Australian Association Art Awards' u New Yorku, pojavivši se na crvenom tepihu u elegantnom, a istovremeno vrlo urbanom i originalnom stajlingu za koji se vidi da je promišljen i pomno odabran.

Bivša supruga Toma Cuisea, s kojim dijeli kćer Suri, sve je oduševila kada se na dodjeli nagrada pojavila u dugoj i pripijenoj bijeloj haljini drapiranog izgleda i dugih rukava, koja suptilno otkriva jedno rame i crnu naramenicu grudnjaka.

  • +8
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako se Katie može pohvaliti vitkom i visokom figurom te bi vjerojatno izgledala odlično i u vreći za smeće, drapirane haljine kao stvorene su za sve žene koje žele prikriti nepravilnosti na tijelu i višak kilograma.

Elegantnu haljinu Holmes je uskladila s crnim sandalama na petu i crnim najlonkama i time uspješno prekršila modno pravilo da se crne najlonke nikada ne nose ispod bijele haljine.

Gdje kupiti?