UZ MORSKI UGOĐAJ

Hladne dane iskoristite za vikend iz snova

24.11.2014 u 11:00

Bionic
Reading

Zimski dani ne moraju biti tmurni i dosadni. Priuštite si vikend iz snova u zadivljujućoj uvali mediteranskog ugođaja gdje vas očekuje luksuzni SPA i zabavni programi za cijelu obitelj, svega tri kilometra od stare gradske jezgre Zadra

Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik prema glasovima posjetiteljima najpoznatijeg web portala za putovanja najbolji je hotel u Hrvatskoj i osvojio je HolidayCheck Award 2014

Falkensteiner Club Funimation Borik idealno je mjesto za odmor tijekom cijele godine, a hladne zimske dane iskoristite za odmor u najomiljenijem obiteljskom klubu Hrvatske smještenom uz samo more, u veličanstvenom krajoliku gdje se skrivaju raznovrsni SPA i zabavni programi koji predstavljaju pravi užitak za djecu i odrasle. Luksuzni apartmani pružaju nezaboravan pogled na zadarski arhipelag, dok moderno uređenje soba nudi puno slobodnog prostora. Ekskluzivni Thalassso & SPA centar i opuštajući tretmani probudit će sva vaša osjetila koja se uz arome, boje i zvukove spajaju u jednu potpuno novu harmoniju.

Acquapura
je wellness filozofija kreirana ekskluzivno za Falkensteiner hotele, a u hotelima na moru tema 'vode' interpretira se kroz široki izbor thalasso tretmana. Kožu razmazite hidro masažnom kupkom, a tijelo će vam biti zahvalno nakon termalnog pilinga tijela, opuštajućeg tretmana od mente i lavande i kraljevske masaže ili bilo kojeg drugog tretmana koji stoje u ponudi. Spa centar će vas oduševiti velikim vodenim površinama, relax prostorijom 'Lemon', vanjskim whirlpool-om, Kneipp kanalom za stopala, kompleksom sauna, fitness studiom s kardio uređajima, Private Spa za dvoje i Vital Bar-om.

Posebna ponuda u periodu od 24. studenog do 21. prosinca uključuje dva noćenja, piće dobrodošlice, jedan wellness tretman gratis po izboru (klasična parcijalna masaža ili kupka iz snova) te all inclusive do 2. studenog, s uključenim pićima od 10 do 22 sata u Tramontana baru. Od 4. studenog, ponuda uključuje i puni pansion s uključenim pićima za vrijeme obroka.

Uživajte u slobodnom korištenju hotelskih sadržaja - wellnessu, sauni, bazenima, fitnesu, vanjskom whirpoolu, sobama za gimnastiku i relax prostorijama s vodenim krevetima. Odaberite besplatan wellness tretman, opustite se, odahnite i zaboravite na svakodnevne brige. Falky Land dječji svijet nudi sve kako bi se mališani doista zabavili, a Falky igraonica, kino i PlayStation 3 Game Corner jamče doista nezaboravan provod.

Više informacija o ovoj posebnoj ponudi potražite ovdje