UDOBNE I ŽENSTVENE

Sandale za sva vremena: Evo kako kombinirati espadrile ovoga ljeta

01.06.2021 u 11:19

Bionic
Reading

Poznate zaljubljenice u modu, poput Kate Middleton, Meghan Markle, kraljice Letizije ili prve dame Amerike Jill Biden svoje ljetne modne kombinacije ne mogu zamisliti bez omiljenih espadrila

Ova svestrana platnena obuća s potplatom od užeta, savršena je za ljetne vrućine jer je udobna i prozračna, a osim toga modeli na punu petu izgledaju fantastično i za neke svečanije prigode.

Espadrile s primjerice odjećom od ljetnih tkanina poput lana, pamuka ili svile stvaraju savršen spoj, što je nebrojeno puta dokazala i vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton koja je godinama vjerna svom omiljenom modelu sa zatvorenim prstima s potpisom poznatog španjolskog brenda Castañer.

Nedavno je i prva dama Amerike, dr. Jill Biden ležeran ljetni look upotpunila crnim espadrilama što se pokazalo odličnim potezom.

  • +2
Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Njihov klasičan dizajn najbolje dolazi do izražaja ako se nose s haljinama, no ništa manje nisu efektne niti u drugim modnim kombinacijama poput npr. širokih traperica, udobnih hlača, suknji, vrućih hlačica...

Ova svestrana obuća bez obzira na trendove, svakoga ljeta preplavi gradske ulice, a među najomiljenijima su zasigurno modeli na visoku petu koju vizualno izduljuju noge te nas tako čine vitkijima.

Ako ste se već zasitili stajlinga koji uključuje duge haljine, donosimo još nekoliko outifita koji će vas zasigurno nadahnuti.

S bijelim hlačama

S kratkom cvjetnom haljinom

S crnom mini haljinom

S kratkom suknjom cvjetnog uzorka

S elegantnim hlačama

S kombinezonom

S trendi trapericama

S kratkim hlačama