KAIA GERBER

Hit tenisice o kojima svi bruje osvojile su i nasljednicu Cindy Crawford

05.09.2023 u 10:00

  • +5

Kaia Gerber

Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Manekenka Kaia Gerber, lijepa kćer supermodela Cindy Crawfrod, baš poput svojih slavnih kolegica Hailey Bieber, Belle Hadid ili Kendall Jenner kreira nove modne trendove

Zgodna brineta koja je nedavno proslavila 22. rođendan bila je mamac za poglede u casual izdanju.

Atraktivna djevojka glumca Austina Butlera kojoj mnogi proriču blistavu karijeru, izgleda uvijek bez greške bilo da se radi o pojavljivanju na crvenom tepihu ili nekoj dnevnoj varijanti.

Asics GEL-1130 tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kaia je ponovno složila cool stajling u kojem je ukrala pozornost pa je bez greške spojila kratki top i tajice s oversized jaknom, a ovu udobnu kombinaciju zaokružila je tzv. 'ružnim' tenisicama, trendi modelom koji svi žele u ovom trenutku. 

  • +16
Kaia Gerber i Austin Butler Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riječ je o modelu Asics Gel-1130, inače dizajniranom za trčanje, s mrežastim gornjim dijelom koji zajedno s umetcima od sintetičke kože daje moderan izgled. No, ono što ovu tenisicu 'razotkriva' kao tenisicu za trčanje je relativno debeli, strukturirani gel potplat.

Inače, sam brend je osnovan u Japanu 1949. godine i u početku je bio specijaliziran samo za obuću, posebno za košarku. Asics je sada internacionalni sportski brend koji nudi potpunu opremu za sve vrste treninga, a zbog trenda ružnih tenisica sada i komade za svakodnevne stajlinge.

Look bez greške mlađahna ljepotica zaokružila je trendi naočalama Khaite x Oliver Peoples koje su joj odlično pristajale.