top izbor

Balerinke, mokasinke ili natikače: 20 ravnih i udobnih cipela iz kojih nećete izlaziti ove jeseni

05.09.2023 u 05:56

Bionic
Reading

Vrijeme je da se oprostimo od sandala, a štikle stavimo 'na pauzu'. Ove sezone ravne cipele, koliko udobne toliko i lijepe, pokazuju se kao najvažniji trend. Bacite oko na ove modele, nećete požaliti

Prije nekoliko sezona ravni modeli cipela zauzeli su centralno mjesto na modnoj pozornici. Posebno tijekom i nakon pandemije, platforme i potpetice diskretno su potisnute u odnosu na tenisice ili natilače, dijelom i zbog nedostatka noćnog života, zabave ili elegantnih događanja. No, s povratkom 'novog normalnog', visoke potpetice ponovno su postale poželjne, a njihov povratak zapečatio je povratak najekstremnijih platformi s potpisom Valentina i Versacea.

No, nedugo nakon toga balerinke su postale veliki hit, ako su uopće ikada i izašle iz mode. Kako god, ravna obuća sada doživljava svoj zlatni trenutak. I to samo s Ne samo s groznicom balerinki koja traje još jednu sezonu, već i s natikačama, Mary Jane modelima te ravnim klompama kao izuzetnim siluetama sezone.

Uz to, iako je povratak u ured nakon ljeta itekako težak, znatno je lakši uz lijepi par cipela. Tim više ako je riječ o modelima kod kojih se udobnost i elegancija ne isključuju. Zavirete u galeriju i pronađite savršen par u kojem ćete sjajno izgledati, baš onako kako u njima i osjećati.

  • +15
Hit cipele za jesen Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo