modne prognoze

Hit sezone: Jedini modeli traperica koji će se nositi narednih mjeseci

19.08.2018 u 12:10

Bionic
Reading

Najveće jesenske trendove u svijetu traperica s lakoćom ćete prigrliti jer hit modeli pristaju gotovo svakom tipu ženskog tijela

Neke od najpoznatijih ljepotica već su uskočile u traperice koje će narednih mjeseci biti veliki hit, a evo o kojim je modelima riječ.

Lude osamdesete

I u nadolazećoj sezoni, modna industrija veliku pažnju posvećuje modi 80-ih i trapericama koje su obilježile navedeno desetljeće. Visokostrukirane, boot-cut traperice s naglašenim prorezima vrište 80-e i predstavljaju trendovski odabir u narednim mjesecima.

Mamine traperice s ravnim nogavicama

Ovaj specifičan model od krutog trapera i s visokim strukom nećemo uspjeti zaobići ni u nadolazećoj sezoni. Nastavljajući modnu vladavinu, modeli maminih traperica od svijetlog trapera smatraju se najpoželjnijima, a slavne trendseterice već ih naveliko nose i kombiniraju s hit modelima čizmi i 'tatinim' tenisicama robusnog izgleda.

Poznate cure u retro trapericama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +3
Slavne dame u levisicama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Traperice u boji

Obojane traperice vraćaju se u modu na velika vrata. Od blijedoplavih do modela koje krasi upečatljiva ružičasta boja, izbor je već sada impresivan, a odabirom obojanih traperica u narednim mjesecima definitivno nećete proći neprimijećeno.

Traperice širokih nogavica

Traperice širih nogavica stižu nam iz ere ludih 70-ih i posljednjih sezona smatraju se velikim modnim trendom, a ništa drugačiji slučaj neće biti i u nadolazećoj. Poput hlača identičnog kroja, ovaj model traperica istaknut će obuću i darovati elegantan dojam svakodnevnim izdanjima.

  • +10
Street style zvijezde u hit trapericama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uske, elegantne traperice

Ovaj model traperica koji najčešće stiće u tamnom traperu već sada nazivaju novim skinny modelom. Bivša spajsica, a danas uspješna modna dizajnerica već ga je nekoliko puta testirala dokazujući da su idealan odabir u poslovnim i casual izdanjima. Uske, elegantne traperice lišene proreza i sličnih detalja najšešće stižu u verziji s nešto širim nogavicama u donjem dijelu ili užim nogavicama koje sežu do gležnja.