'briše' trbuh

Hit model: Ova H&M-ova haljina uspješno sužava struk i naglašava senzualne obline

29.06.2023 u 11:43

Bionic
Reading

H&M je dizajnirao zavodljivu maksi haljinu koja 'briše' trbuh raskošnom suknjom A-kroja sa suženim strukom, a dolazi u crnoj, žarkožutoj i svijetloplavoj boji

Žene s tzv. figurom jabuke nerijetko se mogu pohvaliti vitkijim nogama i bujnijim grudima, no žale se na nakupljanje masnih naslaga u području trbuha. Kako bi istaknule svoje adute i suzile trbuh, kreću u potragu za ljetnim haljinama koje će im omogućiti da se osjećaju ugodno i zavodljivo u svojoj koži. Srećom, H&M je dizajnirao baš takvu!

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

'Birajte haljine koje su blago nabrane u predjelu trbuha, a suknja se širi poput zvona. Razmak između gornjeg dijela i suknje čini da grudi izgledaju veće. Ovo odmah osigurava da je trbuh 'skriven'. Suknja A-kroja pak ističe noge i zaslužna je za balansiranje linije prema nešto širim ramenima', opisala je modna stručnjakinja Elvira za njemački Bunte.

Vodeći se ovim napomenama, H&M je osmislio besprijekoran model koji će naglasiti sve prednosti tzv. tijela oblika jabuke.

H&M-ova haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M promo

Riječ je o maksi haljini s čipkom koja posjeduje senzualan V-izrez i raskošnu suknju te sužava struk malo ispod prsa, čineći trbuh vizualno ravnim, a liniju zavodljivo vitkom.

Dolazi u klasičnoj crnoj boji te predivnim ljetnim nijansama žarkožute i svijetloplave boje, uz koje ćete poželjeti - sve tri!

Ove sezone maksi haljine su jedan od najpoželjnijih komada, no kako je riječ o pravom modnom klasiku, nema sumnje da je riječ o investiciji koju nećete požaliti.

  • +18
Ljetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo