razriješila misterij

Ella Dvornik otkrila nosi li išta ispod ove provokativne haljine

07.06.2023 u 11:47

Bionic
Reading

Influencerica i kćer pokojnog kralja funka, Dine Dvornika, sinoć se ukazala na 10. Story Hall of Fame-u u još jednoj odvažnoj kreaciji. Duga bijela haljina s potpisom dizajnerice Kristine Burje, sprijeda je bila potpuno zatvorena, čak je prekrila i dio lica, a sa stražnje strane bila potpuno otvorena

Zbog velikog proreza Elli Dvornik su se vidjela cijela gola leđa, velika tetovaža, ali i dio stražnjice pa je izazvala veliku pažnju, a sada je svima otkrila kako je uspjela sakriti gaćice ispod haljine.

'Tradicija se nastavlja. Ovaj put gaće skrivamo na leđima. Za ovaj trik vam trebaju ili dvije ziherice ili konac i igla. Poprilično je brz', objasnila je influencerica u opisu snimke koja je nasmijala njezine mnogobrojne pratitelje.

Ella se na javnim događajima uvijek pojavljuje u kreacijama koje izazivaju veliku pozornost. Tako se prije godinu dana pojavila u haljini s izrezima i činilo se kao da ne nosi gaćice ispod nje, no sve je, kao i sada, kasnije razuvjerila videom u kojem je pokazala kako ih je sakrila.

  • +73
L'Adria Story Hall of Fame Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak