NAGRADNJAČA

Hidratizirajte i obnovite kožu

11.09.2012 u 10:38

Bionic
Reading

Na pragu jeseni, nakon iscrpljujućih ljetnih vrućina, izlaganja sunčevim zrakama uz pojačano znojenje i učestala tuširanja, Vaša je koža dehidrirana, namreškana i perutava – jednom riječju iscrpljena. Stoga je sada vrijeme za intenzivnu hidrataciju, obnovu dubinskog hidro lipidnog balansa i zaštitnog kiselinsko lipidnog plašta kože, kako biste joj što prije vratili njezinu prirodnu sposobnost samoobnove i željenu vitalnost.

Potrebno je dakle nakon svakog tuširanja, po potrebi i više puta dnevno, na kožu nanijeti neki od kozmetičkih preparata koji će joj pomoći u obnovi njezinog prirodnog zaštitnog plašta i vratiti je u prvobitno zdravo stanje.

Uvijek je dobro izbjegavati teške i masne kreme i mlijeka za tijelo kako bi koža što lakše disala. Najbolje su prozračne pjenice prirodnog sastava, koje prodiru duboko u aktivne slojeve kože, čime joj omogućavaju provjetravanje i njezinu sposobnost samoobnove, brzo vraćaju potrebnu vitalnost i održavaju njezin prirodni tonus. Imajte na umu da masniji losioni i mlijeka za tijelo samo prividno dulje održavaju željeni status kože. Naime, masni ostatak na koži ne podrazumijeva dobru zaštitu, dapače začepljuje pore i onemogućava prodor aktivnih tvari u dubinu kože, te osporava njezino prirodno provjetravanje i nagomilavanje slobodnih radikala i toksina u dubljim slojevima.

CLASSIC Triple Body Mousse – Hydro & pH balance
Mliječna pjenica za tijelo s trostrukim djelovanjem

Posebna formula potpuno prirodne, lagane pjenice za njegu kože s trostrukim djelovanjem: dubinski vlaži i regenerira staničnu strukturu sva tri sloja kože, ne začepljuje pore, regulira pH i trenutno obnavlja zaštitni kiselinsko lipidni plašt kože narušen sapunima i gelovima za tuširanje te održava i pojačava prirodni tonus i napetost kože. Medna podloga s uljem pšeničnih klica i vitaminom E omogućava prodor vlage i aktivnih hranjivih tvari iz bademovog ulja, ekstrakata nevena, ginsenga i kamilice te eteričnog ulja naranče, duboko u sva tri sloja kože.
Vučji trn s vitaminima F, A ,C i E izravno sudjeluje u obnovi kolagena te u kombinaciji s mliječnom kiselinom garantira trenutnu obnovu zaštitnog plašta te trajno glatku, napetu i svježu kožu.

- dubinski hidratizira i regenerira staničnu strukturu
- trenutno obnavlja prirodni pH i zaštitni hidro lipidni plašt kože
- učvršćuje tonus kože 53% u dva tjedna

Za vas smo pripremili pet Triple Body Mousse proizvoda!

Nagradu su osvojili:

Barbara Mendaš
Miroslava Raffaelli
Darko Kerić
Mirjana Jančula
Tamara Brečević

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.