LASKAVO PRIZNANJE

Helen Mirren najbolje je odjevena holivudska glumica

13.09.2016 u 10:21

  • +4

Helen Mirren

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ugledni Vanity Fair objavio je svoju tradicionalnu listu najbolje odjevenih osoba na svijetu. I dok su mnoga imena koja su se našla na listi relativno nepoznata, ove godine na modni popis iz svijeta Hollywooda, između ostalih, uvrštena je glumica Helen Mirren

Nakon što si je lani titulu najbolje odjevene priskrbila švedska glumačka senzacija Alicia Vikander, urednike u Vanity Fairu ove godine dojmio se stil 71-godišnje glumice Helen Mirren

I dok je prošle godine lista najbolje odjevenih vrvjela mnoštvom poznatih imena, ove godine Vanity se uglavnom fokusirao na javnosti relativno nepoznate osobe, čiji se stil protekle godine pokazao dostojnim spominjanja na listi.

Mjesto na holivudskoj listi najbolje odjevenih Helen je najviše zaslužila svojim zanimljivim izdanjima na crvenom tepihu, kojima često stavlja u drugi plan mnogo mlađe uzvanice.

Uz nju, na listi najbolje odjevenih holivudskih zvijezda našao se njezin sunarodnjak i glumački kolega Idris Elba, koji se, osim glumačkim uspjesima, može pohvaliti linijom stvorenom u suradnji s popularnim uličnim brendom Superdry.

Idris ?????? #melaninking #idriselba @idriselba

Fotografija koju objavljuje @blackkingsonly

Ovom engleskom glumačkom dvojcu pridružila se još jedna sunarodnjakinja. Riječ je o stilom jedinstvenoj Tildi Swinton, glumici koja je svoje mjesto pronašla na posebnoj listi Hall of Fame, na taj način pridruživši se britanskoj kraljici Elizabeti.