GLAMUROZNA RETRO DIVA

Heidi Klum u neprepoznatljivom izdanju

28.09.2010 u 10:42

Bionic
Reading

Supermodel Heidi Klum uvijek iznova iznenađuje svojim izgledom. Dok nas je u trudnoći fascinirala kratkim mini-haljinama, sada se pretvorila u glamuroznu damu po uzoru na slavne filmske dive zlatnog doba Hollywooda

Milanski tjedan mode završio je tradicionalnom humanitarnom gala-večerom na kojoj su se okupili brojni poznati likovi iz svijeta mode, a među njima se, naravno, našla i jedna od najpoznatiji svjetskih manekenki, Heidi Klum. Kako i priliči glamuroznoj večeri, Heidi je iz ormara izvukla klasičnu toaletu u stilu filmskih diva zlatnog doba Hollywooda. Haljina u boji pudera, posuta zlatnim blještavim kamenčićima, otkrivala je njezina lijepo oblikovana gola ramena, a noge su ovom prilikom ostale skrivene ispod dugih nabora koji su se razlili po podu. Retro frizurom Heidi je dodatno naglasila svoj mali modni vremeplov.

Među uzvanicima humanitarne večeri amFAR, na kojoj su se skupljala sredstva za Fondaciju za istraživanje AIDS-a sudjelovali su i Roberto Cavalli, Margherita Missoni, Francesca Versace, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Chanel Iman, Diane Von Furstenberg i drugi.