'S VREMENOM SMO SE UDALJILI'

Heidi Klum konačno potvrdila da se razvodi

23.01.2012 u 07:59

Bionic
Reading

Kako bi zaštitili privatost svoje četvero djece, par se oglasio izjavom za medije u kojoj potvrđuju da je braku došao kraj

Heidi Klum i Seal potvrdili su da se razvode nakon gotovo sedam godina braka.

U izjavi za magazin People izjavili su: 'Nakon sedam godina ispunjenih ljubavlju, odanošću i srećom, odučili smo se razdvojiti. I dalje osjećamo najdublje međusobno poštovanje i ljubav jedno za drugo, ali s vremenom smo se udaljili'.

Manekenka Heidi Klum (38) i pjevač Seal (48) počeli su izlaziti 2003. nakon što je ona prekinula vezu s talijanskim manadžerom u autotrkama Flaviom Briatoreom.

U prosincu 2004. Seal je zaprosio Heidi izuzetnom gestom: poklonio joj je vrijedni dijamantni prsten u posebno za tu priliku izgrađenom igluu na glečeru Whistler. Klum je ovo opisala kao događaj koji se doživi jedanput u životu.

'Razilazimo se kao prijatelji i zaštita dobrobiti naše djece nam je na prvom mjestu, poglavito u ovom vremenu promjene. Zahvaljujemo prijateljima, obitelji i obožavateljima na lijepim riječima podrške. I u najboljem interesu naše djece zahvaljujemo što poštujete našu privatnost.'

Par ima četvoro djece – Leni (7), Henryja (6), Johana (5) i Lou (2).