NAPAO ŽENU

Hefnerov sin uhapšen zbog zlostavljanja

14.02.2012 u 06:23

Bionic
Reading

Marston, sin Hugha Hefnera, uhapšen je u subotu navečer u Los Angelesu zbog zlostavljanja supruge, prenose svjetski mediji

21-godišnji Marston je navodno napao svoju suprugu, Playboyevu zečicu Claire Sinclair, koja je pozvala policiju u njihov dom u Pasadeni.

Marston je priveden zbog nanošenja manjih ozljeda Claire, prenosi E! News. Optužen je za zlostavljanje supruge s kojom živi nevjenčano, ali je pušten nakon što je platio 20.000 dolara jamčevine. Datum suđenja još nije određen.

Hughov sin je nedavno priznao da nije bilo lako odrastati uz takvog oca te da je to imal osvojih negativnih strana: 'Kao 15-godišnjak sam povremeno viđao gole nepoznate ljude, ali takvo je odrastanje uz Hugha Hefnera, u njegovoj sjeni. Nije to bajka, ali nije nimalo tipično.'

Hughov drugi sin Cooper (20) također je priznao da je bilo neobično gledati oca s njegovim puno mlađim djevojkama. 'Playboyeva kuća je nama dom. Nikad nisam znao ni za što drugo, pa je to za mene normalno, koliko god smiješno zvučalo. Iako, pomalo je bizarno da su neke tatine djevojke mlađe od mene', rekao je Cooper.