ŠTO STARIJI, TO PRIVLAČNIJI

Halle Berry i Johnny Depp su najseksi zvijezde

21.08.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Najseksi celebrityjima proglašeni su Johnny Depp i Halle Berry, dok su titulu najseksi para očekivano odnijeli Angelia Jolie i Brad Pitt

Američki magazin Parade proveo je godišnju anketu među svojim čitateljima koji su trebali glasati za omiljene zvijezde u nekoliko kategorija. Uvjerljivo najseksi parom proglašeni su Brad Pitt i Angelina Jolie, dok se odmah iza njih našao najmoćniji par Amerike Michelle i Barack Obama. Titulu najseksi slavnih osoba odnijeli su Halle Berry i Johnny Depp dokazavši da je u četrdesetima seksipil najizraženiji.

Glumica Jennifer Garner dobila je najviše glasova u dvije kategorije. Proglašena je prirodnom ljepoticom, a zajedno sa suprugom Benom Affleckom čini najnormalniji slavni par.

Najuspješniji brak imaju pjevačica Fergie i glumac Josh Duhamel, dok su Mel Gibson i Oksana Grigorieva par koji je najviše iznenadio.

Sveprisutna Paris Hilton proglašena je najpromiskuitetnijom zvijezdom iako je već neko vrijeme u vezi s Doughom Reinhardtom, a u konkurenciji su se za tu nimalo laskavu titulu našli i Pam Anderson, Lindsay Lohan i Alex Rodriguez.