RAZIGRANI MODELI

Vraćaju u djetinjstvo: Kupaći kostimi s ovim detaljem postali su veliki hit

16.06.2021 u 11:20

Bionic
Reading

Ako i vi, poput brojnih ljubitelja mode, koristite društvene mreže kao alat kako biste bili u toku s najnovijim trendovima u svijetu mode, do sada ste zasigurno primijetili modne komade dječjeg šarma kojim brojne dame posljednjih mjeseci ne kriju naklonost, a ovom popularnom trendu u ljetnim mjesecima pridružuju se kupaći kostimi s volančićima

Kratkom analizom najvećih modnih trendova u aktualnoj sezoni, čini se kako mnogi od njih spadaju u jednu od dvije kategorije. S jedne strane nalaze se senzualni modni komadi koji otkrivaju kožu, a kakvi su veliku popularnost uživali početkom milenija, dok se s druge strane nalaze oni koji nas izgledom vraćaju u djetinjstvo.

Prva estetika, kada govorimo o kupaćim kostimima, rezultirala je trendom 'naopakih' bikinija i monokinija na preklop, dok druga vraća poznatog favorita iz djetinjstva – dobar stari kupaći kostim s volančićima.

  • +5
Kupaći kostimi s detaljem volana Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Tijekom odrastanja, moguće je da ste i vi posjedovali kupaći kostim s volanima istaknutim na leđima ili bokovima. Moguće je i da ste pomislili kako ste ostarjeli za ovakve modele kupaćih kostima, no jedno je sigurno – trendovi koji nas vraćaju u djetinjstvo posljednjih mjeseci uživaju svojih pet minuta slave.