trendi komad

Tako jednostavna, a tako efektna: Ovom modelu haljine raste popularnost, a nosit ćete je cijelo ljeto

16.06.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Ljeto nam se vratilo, a s njime i mnogima omiljene udobne haljine. Ako ste u potrazi za savršenom haljinom, ove sezone jedan od najpopularnijih modela je lagana haljina tankih naramenica naglašenog i nabranog gornjeg dijela koje pomalo podsjećaju na negliže

Nježne, ležerne i tako ženstvene ljetne haljine koje pomalo podsjećaju na spavaćice veliki su hit ove sezone. Vrlo jednostavnog, a opet tako efektnog kroja dolaze u najrazličitijim bojama i uzorcima, a jedan od najpopularnijih je cvjetni print te pepita uzorak.

Modeli haljina kakvi su bili popularni 90-ih zahvaljujući bezvremenskom stilu ove sezone se vraćaju na modnu scenu te idu u korak s romantičnim i ženstvenim krojevima koji su vrlo trendi ove sezone.

Lagane, ležerne i nosive u različitim prigodama, haljine koji baš svi žele ove sezone podsjećaju na negliže, a odlično funkcioniraju kako u dnevnoj, tako i u večernjoj varijanti.

  • +5
Haljine s balconette ovratnikom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Vrlo pročišćen dizajn donosi haljinu midi ili mini duljine, tankih naramenica te kroja koji suptilno prati liniju tijela, a krasi ga jedan važan detalj – nježno nabran materijal na području dekoltea često ukrašen mašnicom.

Upravo to ovom modelu daje posebno ženstven prizvuk i čini ga odličnim izborom za nadolazeće ljetne dane.

Ležerna haljina savršena je za omiljeno ljetno ljenčarenje, ali i ljetne aktivnosti, od šetnje gradom i ispijanja kavice, izlazaka s društvom pa do odlaska na plažu.