jennifer lawrence

U ovoj haljini je nemoguće loše izgledati, ali ono što doista privlači pažnju je ogrlica

08.01.2024 u 11:05

  • +7

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: TOMMASO BODDI / AFP / OCONNOR-ARROYO / AFF-USA.COM / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence otvorila je sezonu dodjela nagrada u Hollywoodu sjajnim stajlingom. Na crveni tepih povodom dodjele Zlatnih globusa pojavila se prvi put nakon gotovo čitavog desetljeća, a izbor je pao na vječnu Diorovu crnu haljinu i skupocjenu ogrlicu

Zvijezda filma 'Cura za sve', 33-godišnja Jennifer Lawrence izgledala je glamurozno u minimalističkom, crnom baršunastom dizajnu s potpisom Diora koje je upotpunila sjajnom clutch torbicom (isto Dior) i salonkama šiljastog vrha s potpisom Aquazzure.

Vječno elegantna i besprijekorno glamurzna Diorova haljina isticala se dubokim dekolteom i naglašenim strukom s efektnim čvorom s prednje strane, a doza glamura dodana je bogatim materijalom koji se vukao po podu.

Ipak, svu pozornost ukrali su Tiffany & Co dragulji. Prema priopćenju za tisak koji je uputio sam brend, Jennifer Lawrence je svoj izgled upotpunila s ogrlicom od platine i 18-karatnog žutog zlata, koja je uključivala zadivljujući dijamantni privjesak od 11 karata. Što se tiče naušnica, 18-karatno žuto zlato i upečatljive nitne od platine također su bili dojmljiv izbor, izrađeni od ukupno 6 karata 'nepoboljšanih' safira i dijamanata.

Inače, Jennifer je jedna od pripradnica minimalističkog stila i predvodnica stilskog tihog luksuza, a njezini stajlinzi vrlo često su jednostavni komad iza kojeg se kriju vrtoglave cifre.

FILMSKA Nagrada

Ovakav sjaj i glamur dugo se nije vidio: Pogledajte najljepše haljine s dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju

Dodjelom Zlatnih globusa započela je sezona dodjele godišnjih nagrada u Hollywoodu, koja kulminira dodjelom Oscara 10. ožujka. Dodjela Zlatnih globusa okupila je vodeće filmske i televizijske zvijezde po prvi put nakon šest mjeseci štrajkova glumaca i pisaca prošle godine. A sama Jennifer Lawrence Zlatnim globusima nije prisustvovala od 2016., kada je nosila živopisnu crvenu Diorovu haljinu i osvojila nagradu za najbolju glumicu u filmu 'Joy'.

Dvostruka dobitnica Zlatnog globusa za najbolju glumicu bila je nominirana i ove godine, zajedno s Margot Robbie, Emmom Stone, Natalie Portman, Fantasiom Barrino i Almom Pöysti.