FASHION GURU

Nažalost, ova kreacija nikako ne laska Indirinoj figuri, no zato je kratka bob frizura stvarno dobar pomak

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 04.10.2019 13:44
  • Objavljeno 04.10.2019 u 13:44
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish i Zoe Šarlija

Uvijek dobro raspoložena Indira odlično izgleda s bob frizurom, no ovoga puta dojam je pokvarila nesretnim modnim odabirom

Dugo nisam komentirao moju dragu Indiru, a zadnji put pohvalio sam je kad je bila u crvenoj kombinaciji, ali sam je tada pokudio što se tiče frizure jer ju je stvarno predugo nosila.

Ona je ipak žena koje si može dozvoliti to da mijenja i boje i stilove. No ovoga puta situacija je obrnuta. Lijepo joj stoji crvena boja, koja je i ove godine izuzetno popularna, a vidjeli smo to i na nedavnoj dodjeli nagrada Emmy, na kojoj se puno uzvanica prošetalo u lijepim kreacijama baš u toj boji.

Nažalost, mogu pohvaliti jedino boju, ali ne i samu kreaciju jer nikako ne laska Indirinoj figuri. Slinavi materijal, k tome i pokušaj drapiranja, a i vidimo da to baš nije najbolje svezano - možda je ovaj kombinezon dobar za neki ljetni đir, tipa za šetnju rivom u Pirovcu.

Ovoga puta Indira nije bila dobar model jer joj, iskreno, kreacija ne stoji najbolje. Ali zato je kratka bob frizura u njezinoj omiljenoj platinastoj boji stvarno dobar pomak i dobro da se odlučila na to. Osim toga, dolaze hladniji dani pa smo sigurni da ćemo se nagledati slojevitih Indirinih kombinacija.

KRISTINA BURJA

Brojne poznate Hrvatice nisu propustile otvaranje boutiquea omiljene domaće dizajnerice

Pogledaj galeriju
39

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!