FASHION GURU

Nažalost, ova kreacija nikako ne laska Indirinoj figuri, no zato je kratka bob frizura stvarno dobar pomak

  • 04.10.2019 u 13:44

  • Bionic
    Reading

    Uvijek dobro raspoložena Indira odlično izgleda s bob frizurom, no ovoga puta dojam je pokvarila nesretnim modnim odabirom

    Dugo nisam komentirao moju dragu Indiru, a zadnji put pohvalio sam je kad je bila u crvenoj kombinaciji, ali sam je tada pokudio što se tiče frizure jer ju je stvarno predugo nosila.

    Ona je ipak žena koje si može dozvoliti to da mijenja i boje i stilove. No ovoga puta situacija je obrnuta. Lijepo joj stoji crvena boja, koja je i ove godine izuzetno popularna, a vidjeli smo to i na nedavnoj dodjeli nagrada Emmy, na kojoj se puno uzvanica prošetalo u lijepim kreacijama baš u toj boji.

    Nažalost, mogu pohvaliti jedino boju, ali ne i samu kreaciju jer nikako ne laska Indirinoj figuri. Slinavi materijal, k tome i pokušaj drapiranja, a i vidimo da to baš nije najbolje svezano - možda je ovaj kombinezon dobar za neki ljetni đir, tipa za šetnju rivom u Pirovcu.

    Ovoga puta Indira nije bila dobar model jer joj, iskreno, kreacija ne stoji najbolje. Ali zato je kratka bob frizura u njezinoj omiljenoj platinastoj boji stvarno dobar pomak i dobro da se odlučila na to. Osim toga, dolaze hladniji dani pa smo sigurni da ćemo se nagledati slojevitih Indirinih kombinacija.

    KRISTINA BURJA

    Brojne poznate Hrvatice nisu propustile otvaranje boutiquea omiljene domaće dizajnerice

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.