SLAVNA TOALETA

Haljina koju je proslavila Pippa napokon u prodaji

22.11.2011 u 09:38

Bionic
Reading

Šest mjeseci nakon kraljevskog vjenčanja, svatko može izgledati kao Pippa – haljina koja je zadivila svijet može se kupiti u trgovinama

Ovogodišnje spektakularno kraljevsko vjenčanje učvrstilo je status Pippe Middleton kao svjetske ikone stila. U tome nemalu zaslugu ima haljina koja je već ušla u modnu povijest: jednostavna kreacija Sarah Burton za Alexandera McQueena, koja na čudesan način ističe figuru. Zbog nje su se za lijepom djeverušom okretale glave gledalaca koji su pratili kraljevsku vjenčanu povorku.

Sada upravo ta haljina ide u proizvodnju i odabrane trgovine - ovih je dana predstavljena na Net A Porteru. Sve je isto kao na originalu, jedino što su gumbi na otvoru leđa zamijenjeni skrivenim patentnim zatvaračem.

Izazvavši divljenje publike i novinara, jednostavne elegancije, haljinaje osigurala Pippi neformalnu pobjedu u modnoj ponudi koja se moglavidjeti na vjenčanju. Mnoge je ta haljina podsjetila na raniji rad SarahBurton, u kojem je glumicu Cameron Diaz također obukla u haljinu minimalističkog dizajna od crvenog satena i takva se pojavila na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada Zlatni globus

No, da bi se došlo do haljine kakva je proslavila Pippu, treba nešto novca, truda i – brzine. Vijesti s Otoka kažu, a prenosi ih Daily Telegraph, da su manji modeli već gotovo rasprodani. Cijena? Nemalih dvije tisuće funti. Za utjehu uvijek se možete sjetiti da je Pippa gotovo istu haljinu platila deset puta više, navodno 20 tisuća funti.