MODNI KLASIK

Haljina koju je kći Brooke Shields nosila na svojoj maturalnoj zabavi krije lijepu modnu priču

07.06.2021 u 10:48

Bionic
Reading

Prelijepa glumica Brooke Shields u šestom desetljeću plijeni poglede bezvremenskom ljepotom i besprijekornom figurom, a taj 'dobri gen' naslijedile su i njezine kćeri. Upravo jedna od njih pohvalila se haljinom koju je odjenula za svoju maturalnu zabavu, a koju je davne 1998. na dodjeli Zlatnih globusa nosila njezina slavna mama

Američka glumica i model Brooke Shields od malih je nogu u svijetu showbizza, a svi se slažu da se i s 55 godina, koliko ima, nije puno promijenila otkad je započela svoj uspon u Hollywoodu.

Plavooka ljepotica danas je ponosna mama dvije kćeri, Rowan i Grier, no iako rijetko kad objavljuje njihove fotografije na društvenim mrežama, pohvalila se svojom starijom kćeri koja je maturirala.

Brooke je na Instagramu objavila divnu fotografiju na kojoj pozira s Rowan, a koja je na maturalnoj zabavi nosila haljinu svoje slavne mame.

Riječ je o crvenoj haljini bez naramenica koja za zvijezdu 'Plave lagune' ima posebno značenje.

Brooke je tu elegantnu kreaciju nosila davne 1998. godine na dodjeli Zlatnih globusa, a sad ju je odjenula njezina starija kći.

'Prelijepa je na mamu', 'Čestitamo ti Rowan', 'Obje ste predivne', samo su se nizali komplimenti nakon što je Brooke objavila fotografiju s kćeri.

  • +3
Brooke Shields Izvor: Profimedia / Autor: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Mislila sam da je nezaboravna noć kad sam bila nominirana za Zlatni globus i nosila ovu haljinu 1998. godine, ali ništa me nije moglo pripremiti na to kad ugledam svoju kćer kako je nosi. Ponosna mama', poručila je Brooke koja je kćeri Rowan i Grier dobila u braku sa scenaristom i producentom Chrisom Henchyjem.

Nije dugo trebalo čekati na pohvale obožavatelja kojima se ova simpatična modna reciklaža jako svidjela.