HELENA BONHAM CARTER

Proslavljenu glumicu poznatu po ekstravagantnim kreacijama dosad nismo vidjeli u ovakvom izdanju

07.06.2021 u 09:44

Bionic
Reading

Obzirom kako u većini zemalja popuštaju stroge epidemiološke mjere, s velikim su se veseljem slavni uzvanici vratili na crvene tepihe, pa glamura nije nedostajalo niti na dodjeli nagrada Bafta, svojevrsnog britanskog Oscara

Nagrađivana britanska glumica Helena Bonham Carter (55) dobro je poznata po svojem osebujnom stilu zbog kojeg je nerijetko bila na meti brojnih kritika oko kojih se nikad nije opterećivala.

Viđali smo je i na svečanim događanjima u neobičnim odjevnim kombinacijama koje nosi na svoj način, a najčešći odabir su joj otkačene haljine nadahnute goth stilom koje bi rijetko tko se usudio nositi.

  • +4
Helena Bonham Carter Izvor: Profimedia / Autor: Scott Garfitt for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stoga ne čudi kako je upravo Helena bila više nego fantastičan odabir za ulogu svojeglave i buntovne princeze Margaret, mlađe sestre kraljice Elizabete II u hvaljenoj seriji 'Kruna'.

Premda na kraju nije osvojila nagradu iako je bila favorit u toj kategoriji, osebujna brineta nije bila neraspoložena, a cijelo vrijeme joj je društvo pravio dečko Rye Dag Holmboe (33).

Talentirana glumica koje se mnogi sjećaji i po ulozi čarobnice Bellatrix Lestrange u filmskoj serijalu o Harryju Potteru ponovno je pokazala kako modi pristupa na poseban način.

Iako je uglavnom viđamo u tamnim nijansama, Helena se za ovogodišnju dodjelu britanskih TV i filmskih nagrada Bafta odlučila za razigranu bijelu haljinu točkastog uzorka nadahnutu retro modom s potpisom Dolce & Gabanna.

Voluminoznu haljinu od tila uparila je sa štiklama Rogera Viviera.

Uvijek vjerna svojem modnim izričaju, glumica je na crvenom tepihu nosila sunčane naočale, a kosu je podignula u vrlo ležeran rep.

Crveni ruž bio je točka na 'i' ovog neobičnog izdanja slavne glumice i muze nekadašnjeg životnog partera redatelja Tima Bartona.