JILL BIDEN

Nakon proslave 70. rođendana: Američka prva dama osvanula u još jednom odvažnom stajlingu

06.06.2021 u 22:05

Bionic
Reading

Prilikom povratka u Bijelu kuću, nakon što je 70. rođendan proslavila u povijesnoj predsjedničkoj rezidenciji u Delawareu, američkoj prvoj dami ponovno je pošlo za rukom zaintrigirati javnost svojim modnim odabirom

Otkako je njezin suprug preuzeo funkciju predsjedanja SAD-om, 70- godišnja doktorica Jill Biden uživa posebnu pozornost javnosti, između ostalog, zahvaljujući i svojim netipičnim modnim odabirima.

Mrežaste najlonke, loaferice s detaljem lubanje ili torba s crtežima njezinih kućnih ljubimaca, samo su neki od odabira Jill Biden kojim je posljednjih mjeseci pokazala svoju modnu neustrašivost u ulozi prve dame Amerike.

Nju je i ovoga puta odlučila istaknuti prilikom povratka u Bijelu kuću nakon što je nekoliko dana sa suprugom i obitelji provela uživajući u Delawareu.

  • +2
Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Okupljene fotoreportere, 70- godišnja Jill pozdravila je u izdanju kojim je brojne podsjetila na modni stil svoje francuske kolegice, Brigitte Macron.

Uz crni blejzer na dvoredno kopčanje kombinirala je prugastu košulju, da bi cjelokupno izdanje finiširala uskim modelom kožnih hlača uz dvobojne tenisice.

Kada je riječ o obući, prva dama Amerike ima šarolik ukus. Neke od njezinih omiljenih modela cipela djelo su poznatih dizajnerskih brendova poput Diora, Prade, Jimmyja Chooa i Stuarta Weitzmana, a poput bivše prve dame Michelle Obame, svojim izdanjima nerijetko promovira rad relativno nepoznatih američkih brendova.