FASHION GURU

Nije novost da se Nina Badrić zna srediti, baš se dobro odjenula i doista izgledala seksi

  • 02.09.2023 u 18:26

  • Bionic
    Reading

    Na Danima piva u Karlovcu posjetitelje je zabavljala Nina Badrić nastupivši u odličnom stajlingu; dobre cargo hlače upotpunila je kratkim sakoom na duplo kopčanje i izgledala - doista seksi

    Maja među krumpirima, a Nina među pivama. Ne znam kojoj je bolje, ali sigurno će uskoro zamijeniti pozornice. Nina se nije odlučila biti glamurozna kao Maja već se odjenula u skladu s manifestacijom.

    Da se Nina zna srediti nije neka novost, a to je i sada pokazala.

    Dobre cargo hlače upotpunila je kratkim sakoom na duplo kopčanje. Kratki sakoi će biti tek popularni, ali Nina to već zna. Kako nije baš neki ljubitelj kićenja, ovaj put je odlučila malo začiniti stajling naočalama na kojima piše sexy, ne znam je li to neki teaser ili ne, ali Nina je doista izgledala seksi.

    • +6
    Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

    Bez nakita, samo raspuštena kosa i visoka peta bilo je sasvim dovoljno da Nina među pivopijama bude dobro i prigodno odjevena.

    Nije ona jedina nastupala, njezina kolegica Mirna se odlučila za ipak malo oskudnije izdanje, ali ne onako oskudno kako to radi Bačićka.

    Mini haljina u bajkerskom stilu je bila i više nego poželjna kada su se krenuli polijevati pivama. Mirna je skakutala u toj pripijenoj haljini koju je mogla malo i otkopčati na oduševljenje publike, ali jok. Možda ju je dečko Miran Kurspahić pratio iz prvog reda i pazio da sve bude ok...

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.