COOL I PRISTUPAČNA

Haljina iz Zare koja osvaja jednostavnim dizajnom novi je hit među zvijezdama Instagrama

22.09.2021 u 08:26

Bionic
Reading

Haljine su doista najbolja modna investicija i za jesen, a kao i svake sezone, omiljeni španjolski brend, iza kojeg stoji modni čarobnjak Amancio Ortega, nudi nove hit modele

Dakako, riječ je o još jednoj kreaciji koja dolazi iz svima dostupne Zare, poznate po trendi odjeći zbog koje nećete morati ulaziti u velik trošak.

Ako ne zazirete od kratkih haljina, onda ćete se odmah zaljubiti u lijep model okruglog izreza s efektnim otvorom oko struka, čija je cijena oko 40 eura (oko 300 kuna), no izgleda puno skuplje.

Ukoliko ste pratili modne trendove, onda vam je jasno da će smeđa boja vladati tijekom jeseni i zime 2021./2022. Ova karakteristična boja jeseni dominirala je modnim pistama kuća The Row i Marina Serre, a trendu su se priključili i high street brendovi.

Zara se kao i uvijek vrlo brzo priključila trendu i lansirala haljinu koja je odmah očarala brojne trendseterice i najstajliš vladarice Instagrama, poput Ane Sáez ili Celije Fernández Román.

  • +7
Minimalističke haljine u tamnim tonovima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Laskavog kroja, ova mini haljina ističe figuru jer je u tamnosmeđoj nijansi, a kombinacija naglašenih jastučića i efektnog otvora oko struka vizualno vas čini vitkijima.

Ako volite ovakve komade, nećete pogriješiti investirajući u ovu lijepu jesensku haljinu koja će se savršeno sljubiti i s combat čizmama, robusnim tenisicama, loafericama...