FASHION GURU

Sandra Bagarić jako dobro zna da malo provokacije nikad nije naodmet pa je osim novog albuma prigodno izbacila i - dekolte

  • 21.09.2021 u 15:10

  • Bionic
    Reading

    Za promociju novog albuma Sandra Bagarić odabrala je haljinu jednostavnog kroja, a da nije bilo provokativnog izreza, sigurno bi prošla ispod modnog radara Fashion Gurua

    Naša operna pjevačica, koju svi znamo zbog njenog zabavnog i veselog karaktera, izbacila je novi album, prigodno i - dekolte, a naslov albuma 'Happy end' sve to prati.

    Sandra Bagarić inače se odijeva dosta monokromatski i elegantno, a tako je bilo i ovaj put; odlučila se za jednostavnu haljinu A kroja i, kako smo već primijetili, dubokog dekoltea.

    • +9
    Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

    Zna Sandra da za medije i publiku, osim dobrog glasa, treba malo provokacije. Raspuštena kosa, ali fino frizirana, te s minimalno nakita - bilo je to sasvim dovoljno da zablista i očara nas prepoznatljivim osmijehom. Ne treba se čuditi njezinom osmijehu jer izbaciti album sa Zagrebačkom filharmonijom itekakav je uspjeh.

    Naslov albuma je 'Happy end' i nadam se da nema neko skriveno značenje jer Sandricu bismo itekako voljeli čuti još bezbroj puta - da ne spominjem njezine uvijek elegantne, a ipak itekako provokativne odjevne kombinacije.

    • +5
    Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.