FASHION GURU

Haljina Elle Dvornik izgledala je dosta jeftino ili bolje rečeno - sklepano

  • 09.06.2023 u 13:57

  • Bionic
    Reading

    Svu pozornost na nedavnom eventu ukrala je Ella Dvornik jer se i ovaj put odlučila za provokativnu haljinu koja je imala dubok izrez na dnu leđa - otkrivajući malo previše

    Nakon što je prošle godine ukrala svu pažnju haljinom koja je imala prorez do struka i time pokazala da ne nosi donji veš, Ella Dvornik ove godine je sve to samo prebacila na stražnji dio.

    Kao i prošle godine, haljina je možda bila efektna, ali je izgledala dosta jeftino ili bolje rečeno - sklepano.

    To se dogodilo i s njezinim ovogodišnjim izdanjem na partyju Hall of Fame. Izazvala je pomutnju jer je nabila tkaninu preko usta - mora da joj se nije dalo govoriti - a leđa su joj bila gola toliko da joj je skoro vani bila gola stražnjica, ali to ipak ostavljamo Sonji Kovač i njenim stajlinzima.

    Izgledalo je kao da ni ove godine nije nosila donje rublje, no eto, kasnije nam je ipak otkrila svoj mali trik kako ga tako uspješno skriva.

    Kao što sam rekao na početku, prošlogodišnja, kao i ovogodišnja haljina, izgledaju sklepano, materijal nije baš najbolji, niti je rađena po mjeri, nabora je previše, a i šivanje je upitno, no zato efekt nije izostao. Ella je dobila što je htjela - pažnju ili...?

    • +73
    L'Adria Story Hall of Fame Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.