besprijekoran stil

Hailey Bieber u izazovnoj, ultra kratkoj haljini koja nije za svakoga

05.01.2020 u 13:35

Bionic
Reading

Uoči večerašnje dodjele Zlatnih globusa u Hollywoodu se održavaju brojne zabave, a na jednoj od njih Hailey Bieber nije mogla proći nezamijećeno.

Počela je sezona filmskih i televizijskih nagrada, a s njom i brojni partyji na kojima se okupljaju zvijezde. Tako se sinoć održala zabava uoči Zlatnih globusa u organizaciji modne kuće Yves Saint Laurent na koju je, između ostalih stigla i lijepa Hailey Bieber.

Odjenula je minijaturnu crnu koktel haljinu, koja je jedva obuzdavala njene raskošne obline, istaknuvši savršene duge noge i bujni dekolte. S obzirom na to da je ipak zima, Hailey se ogrnula narančasto-crnom pernatom stolom, koja prije da je naglasila njen osunčani ten, nego što ju je zaštitila od hladnoće.

  • +5
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Supruga pjevača Justina Biebera, teško je mogla proći nezapaženo u ovoj kombinaciji ultra kratke mini haljine i vrtoglavo visokih potpetica, koja savršeno ističe njen manekenski stas i potvrđuje njen besprijekoran osjećaj za stil. No, ovako izazovnu haljinu zaista može malo tko nositi.

Hailey je izgledala besprijekorno, kose zavezane u rep, nježnih tonova šminke, uz naušnice kao jedini nakit.