SVI JE ŽELE

Supruga Justina Biebera ne odvaja se od trendi torbe za kojom su poludjele trendseterice diljem svijeta

20.12.2019 u 12:20

Bionic
Reading

Proslavljena manekenka i supruga Justina Biebera, Hailey Bieber, posljednjih se dana ne odvaja od skupocjene dizajnerske torbe za kojom je poludio svijet. Slavna ljepotica, koja u svom ormaru ima zavidnu kolekciju dizajnerskih krpica i modnih dodataka i koja slovi za jednu od najbolje odjevenih žena današnjice, ulicama Los Angelesa prošetala je popularnu torbu s potpisom trenutno najomiljenijeg brenda Bottega Venetta

Atraktivna manekenka Hailey Bieber koja je osvojila srce pop zvijezde Justina Biebera svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izazove opću pomutnju. 23-godišnja ljepotica ne može se nigdje pojaviti, a da ne privuče pažnju paparazza, a isto se dogodilo i kada se uputila u jedan poznati kozmetički salon u poznatoj ulici Melrose Place.

Slavnu plavušu paparazzi su spazili dok je šetala ulicom, a nama je odmah pažnju privukla skupocjena torbica koju je Bieberova supruga nosila u ruci. RIječ je o trenutno jednoj od najpopularnijih torbi s potpisom brenda Bottega Veneta.

  • +4
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / Mega Agency / Profimedia

Uspavani brend vratio se u sam modni vrh, zahvaljujući talentiranom britanskom dizajneru Danielu Leeju koji je na poziciji kreativnog dizajnera zamijenio Thomasa Maiera. Ne samo da je brendu vratio staru slavu, već je i lansirao nekoliko modela torbi i cipela koji su proglašeni najpoželjnijim komadima sezone, pa čak i godine.

Hailey se proteklih dana ne odvaja od Bottegine 'Cassette' torbe izrađene od janjeće kože i zamišljene tako da se nosi preko tijela ili na ramenu kako je to pokazala lijepa manekenka. Gospođa Bieber uskladila je svoju omiljenu torbu u crnoj boji s natikačama na petu, remenom i sunčanim naočalama kojima je začinila obične traperice visokog struka i čupavu bijelu vestu na kopčanje.

S istom torbom i u vrlo sličnom stajlingu slavna ljepotica je viđena na ulicama Los Angelesa i prije nekoliko dana, a obzirom da lijepa plavuša rijetko kad ponavlja stajlinge, nije teško zaključiti da je Hailey pronašla svoj omiljeni street style outfit.

Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / Mega Agency / Profimedia