NOVA MEKA

H&M odjeću ćemo šopingirati i u Varaždinu

25.03.2014 u 13:11

Bionic
Reading

U četvrtak će Lumini centar u Varaždinu postat novi dom za sve ljubitelje mode i one željne obnavljanju proljetne garderobe

H&M, svjetski poznati Street Style brend otvara svoju 14 –tu prodavaonicu u Hrvatskoj!


'Jako smo ponosni što ćemo otvoriti prodavaonicu u Varaždinu. Hrvatski kupci su jako modno osviješteni i zato smo sretni što možemo i u novom gradu proširiti našu poslovnu ideju - moda i kvaliteta po najboljim cijenama', kaže Claudia Oszwald, Country Manager za Hrvatsku.

Na preko 2.150 četvornih metara smještenih na jednom katu kupci će moći uživati u ženskoj, muškoj, dječjoj kolekciji kao i kolekciji za tinejdžere i trudnice. Za zadovoljniju kupnju H&M je pripremio posebnu pogodnost na dan otvorenja, svaki kupac dobiva 20% popusta na omiljeni komad odjeće!

Kupci će moći uživati u najnovijoj proljetnoj kolekciji u kojoj bezvremenski klasični komadi dobivaju novi izgled, inspiriran svježim bojama i novim krojem. Mnogo lepršavih tkanina i pastelnih boja zavladat će ulicama. Bezvremenski traper odlično se kombinira s oversized košuljama i masivnim nakitom!

I muškarci će zamijeniti tamne boje s jarkim, svježim a za one hrabrije preporučujemo i ultra popularni cvjetni uzorak.

Proljeće 2014. u dječjoj H&M kolekciji je veselo, šareno sa zanimljivim miksom stilova, boja i materijala. Odlične kombinacije za igru ali i učenje zbog savršenog miksa udobnosti i živopisnih uzoraka.