UZBUDLJIVA SURADNJA

H&M najavio novu modnu poslasticu koja će oduševiti ljubiteljice klasičnih komada s pomakom

14.06.2021 u 11:10

Bionic
Reading

Od danas davne 2004. godine, švedski high street brend H&M modnu javnost svake godine časti uzbudljivim suradničkim kolekcijama s jednim od najvećih dizajnerskih brendova današnjice, a i prije ulaska u polovicu 2021. godine, čelnici H&M-a uspjeli su lansirati čak dvije suradničke kolekcije, a sada su najavili dolazak treće

Ove godine švedski modni div H&M itekako je razmazio ljubitelje svojih suradničkih kolekcija s renomiranim dizajnerskim brendovima. Nakon kolekcije nastale u suradnji s poznatim američkim brendom Brock Collection te one s potpisom proslavljene irske dizajnerice, Simone Roche, omiljeni high street brend najavio je treću u nizu.

Ovoga puta modne snage udružili su s brendom Toga Archives. Osnovan 1997. godine, ovaj luksuzni modni brend sa sjedištem u Tokyju, koji je svoje kolekcije od 2005. predstavljao na pariškom Tjednu mode, ubrzo je postao članom londonskoga izdanja ove poznate modne manifestacije, a s godinama staža na modnoj sceni osigurao si je međunarodnu listu predanih obožavatelja.

Prvenstveno obožavan zbog eksperimentalnog pristupa baznim odjevnim komadima te stvaranja kolekcija koje ne poznaju spol, svoj modni DNK, Toga Archives utkao je u svoju suradničku kolekciju s H&M-om.

  • +12
Toga Archives x H&M Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kako je najavilo predstavništvo H&M-a, ova uzbudljiva modna suradnja u internetskoj i odabranim fizičkim trgovina bit će dostupna u prodaji od 2. rujna.

Uz najavu svoje nove suradničke kolekcije, H&M je uz nekoliko fotografija javnosti otkrio što od nje mogu očekivati, a sudeći po viđenom, ljubitelji odjevnih komada s twistom doći će na svoje.

Prema riječima Yasuko Furute, dizajnerice i osnivačice brenda Toga Archives, oduvijek je željela stvarati odjeću za ljude koji su ispunjeni znatiželjom i koji se ne boje promjena.

'Uz ovu kolekciju za H&M uzbuđena sam što će širi spektar ljudi moći otkriti i uživati u Toga dizajnu', istaknula je dizajnerica, a s njezinim riječima složilo se i predstavništvo H&M-a napomenuvši kako je osoba za koju dizajnira prožeta vrlo snažnim osjećajem osobnosti te kako je njezino uživanje u stvaranju avangardnih komada koji se nose s lakoćom itekako vidljivo.