NAPISALA I KUHARICU

Gwyneth Paltrow je savršena kućanica

09.07.2010 u 12:27

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda pozirala je za američko izdanje Voguea u svom stanu kao prava kućanica okružena hranom i posuđem u kuhinji

Gwyneth je dugo bila na strogom režimu makrobiotike prehrane, no s vremenom je odustala od njega. Na to su je, kaže, natjerali suprug i djeca, pa tako danas glumica priznaje da ponekad uživa u prženim krumpirićima i pizzi.

37-godišnja Gwyneth i dalje odlazi na detoksikaciju prije početka snimanja novog filma i redovito vježba te otkriva da uglavnom jede sve što poželi. Gwyneth je zapravo toliko opčinjena hranom da krajem srpnja objavljuje kuharicu 'My Father's Daughter'.

'Omiljena Gwynethina hrana su prženi krumpirići. Pripremala ih je pržene u ulju u i pečene u pećnici, no i sama je iskreno priznala da oni prženu u ulju imaju puno bolji okus. Osim toga, obožava pizzu. Pričala mi je o tome da ima krušnu peć u dvorištu kuće u Londonu, kao i na Long Islandu, a to je za mene dovoljan znak da se radi o ozbiljnoj kuharici', rekao je novinar Voguea Jeffrey Steingarten koji je sa slavnom glumicom radio intervju.

U uvodu u svoju knjigu Gwyneth otkriva da ju je kuhanjem zarazio pokojni otac, redatelj
Bruce Paltrow koji je umro 2002. godine. 'Uvijek se najbliže ocu osjećam dok sam u kuhinji. Još uvijek ga mogu čuti preko ramena kako me zeza i govori mi da budem oprezna s noževima, kako zadovoljno uzdiše nakon nekog slasnog zalogaja onako kako to može samo Židov s Long islanda, dok njegova ramena govore više od riječi. Najzanimljiviji dio njegovo kuharskog umijeća bio je u sreći koju mu je donosila činjenica da hrani ljude koje voli', rekla je glumica.