VRUĆA NOVA GODINA

Gwen Stefani u minijaturnom crvenom bikiniju

05.01.2010 u 10:28

Bionic
Reading

Nakon što su Božić proveli u hladnoj Velikoj Britaniji, Gwen Stefani i Gavin Rossdale na plažama St. Bartsa na Karibima pokazali su da im blagdanska trpeza nije nimalo utjecala na liniju

Pjevačica No Doubta prošetala se plažom i minijaturnom crvenom bikiniju, a zatim je gradila kulu od pijeska s trogodišnjim sinom Kingstonom i 15-mjesečnom Zumom. Četrdesetogodišnja majka i nakon dva porođaja izgleda toliko besprijekorno da bi joj i tinejdžerke zavidjele.

Ni Gavin, 42-godišnji Londonac i frontmen benda Bush, nije ostao posramljen pored svoje prekrasne supruge. U crno-bijelom šorcu isticale su se pločice na njegovom istesanom trbuhu i preplanuli ten. Par je i nakon osam godina braka djelovao sretno i zaljubljeno u igri s djecom.

Premda živi na relaciji Los Angeles – London, par se odlučio odmoriti na suncu nakon hladnog Božića. Još jedan motiv dolaska u St. Barts bio je Gwenin novogodišnji angažman, jednosatni koncert na zabavi Romana Abramoviča vrijednoj tri milijuna funti.

Osim nje, nastupali su Beyonce i Prince, a na popisu gostiju našli su se Lindsay Lohan, Orlando Bloom i Miranda Kerr, Marc Jacobs, Eddie Murphy, Jon Bon Jovi i mnogi drugi.